ΤΗΛ.210 6834494 | Mail: info@stratosshoes.gr
Η ΕπιχείρησηΜε παρουσία 20 ετών στο χώρο του υποδήματος έχουμε αναπτύξει μία τεράστια γνώση στην τέχνη της υποδηματοποιίας, η οποία μας φέρνει πρώτους στην προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Η αγάπη, το μεράκι και η γνώση για το αντικείμενό μας σε συνδυασμό με τη συνεχή ενημέρωση για όλες τις νέες τεχνικές, τα υλικά και την εξέλιξη της τεχνολογίας στην κατασκευή και επιδιόρθωση υποδημάτων, έχουν πάντα ως τελικό αποδέκτη την ικανοποιημένη πελατεία μας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, αναζητούμε καθημερινά και προσφέρουμε νέα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά και εμπλουτίζουμε διαρκώς την γκάμα των υπηρεσιών μας, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.
Στόχος μας είναι ο κάθε πελάτης μας να φεύγει από το κατάστημά μας ευχαριστημένος, βαδίζοντας με άνεση και σιγουριά.
 • Χειροποίητα παπούτσια

  Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνετο και αναπαυτικό από ένα δερμάτινο παπούτσι που έχει φτιαχτεί στα μέτρα σας! Γιατί κάθε πόδι διαφέρει -ακόμη και στον ίδιο άνθρωπο.

  Περισσότερα...
 • Επιδιορθώσεις

  Σε μια πλήρως ανακαινισμένη και εξοπλισμένη μονάδα με υπερσύγχρονα μηχανήματα, προσφέρουμε υπηρεσίες επιδιόρθωσης και περιποίησης ανδρικών και γυναικείων υποδημάτων.Περισσότερα...

 • Είδη περιποίησης

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε για την περιποίηση των παπουτσιών σας.


 • Περισσότερα...